Painotuotteita valokuvistani

Erilaisia painotuotteita ottamistani valokuvista voit halutessasi tilata Kuvalo.fi palvelun kautta. Tällä hetkellä voit tilata kuviani perinteisinä valokuvina monessa eri koossa. Kuvat saat halutessasi myös valmiiksi kehystettyinä tai sitten Canvas -tauluina. Valokuvista voit teettää myös persoonallisia magneetteja tai sitten tarroja.

 

Palvelussa tällä hetkellä olevat kuvat löydät erilaisista tekemistäni gallerioista, joihin pääset seuraavista linkeistä: Väriä pimeään -valokuvanäyttely ja Mtj-Art Galleria. Lisäksi voit tilata minkä tahansa ottamani kuvan Kuvalo.fi -palvelun kautta seuraavalla tavalla. Ilmoita minulle minkä kuvistani tahdot palvelun kautta itsellesi tilata niin lataan sitten kyseisen valokuvani palveluun. Sitten ilmoitan teille, että haluamanne kuva on nyt palvelusta tilattavissa.

 

Ottamiani valokuvia voit käydä katselemassa seuraavissa kuvapankeissa:

 

Cartina.fi

Kuvatoimisto Cartinan teemat ovat pitkälti pyörineet luontoon ja ihmiseen liittyvissä arkisissa sekä erikoisissa asioissa. Monista kuvista löytyy tarvittaessa rinnakkaisia, tiukemmalla tai löyhemmällä rajauksella, vaaka- ja rinnakkaisversio. Jatkossa kehitämme tarjontaamme entistä voimakkaammin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Cartinassa myynnissä olevat valokuvani löydät täältä.

 

Vastavalo.fi

Kuvatoimisto Vastavalo on vuonna 2004 perustettu satojen asiakkaiden käyttämä vakaa ja nopea kuvapalvelu. Selkeät ja edulliset hinnat kuvien yhteydessä helpottavat ostamista. Saatavilla myös paljon kuvia Royalty Free - oikeuksin. Hyvä kuvahaku ja teemoittain jaettu kuvapankki nopeuttavat kuvien löytymistä. Vastavalo.fi:ssä myynnissä olevat valokuvani löydät täältä.


Sekä Flickr.com valokuvien jakosivustolla.