Uutiskirjeet

Uutiskirjeet / mainoskirjeet ovat suosittu ja tehokas tapa olla yhteydessä asiakkaisiin. Uutiskirjeen voi lähettää ihan tavallisena tekstipohjaisena sähköpostina, mutta myös visuaalisemmat ja erilaisia toimintoja sisällään pitävät HTML-uutiskirjeet ovat kasvattaneet suosiotaan.

 

Vielä eivät kaikki sähköpostisovellukset osaa näyttää HTML viestejä ja se onkin noiden viestien huonopuoli. Tosin HTML uutiskirjeet pitää tehdä niin, että ne ovat luettavissa HTML tuesta huolimatta. Lisäksi HTML viestiin tulee selkeästi liittää linkki verkkosivulle, josta HTML uutiskirjeenkin voi lukea sellaisena kuin se on tarkoitettu.

 

Vaikkakin uutiskirje on hyvä tapa lähestyä asiakkaita, ei niitä kannata kuitenkaan liian usein lähetellä. Ihmiset saavat nykyään niin paljon ei toivottujakin uutiskirjeitä ja ihan täyttä roskapostiakin. Tuleekin olla varovainen, ettei itse päädy asiakkaan silmissä roskapostin lähettäjäksi.

 

Uutiskirjeen tulee olla informatiivinen ja sen pitäisi sisältää sellaista tietoa joka oikeasti on asiakkaalle tärkeää, eikä vain olla pelkkä mainoskirje.